Sevilla trøjer

I den største by i Andalusien finder vi Sevilla, der er hjemsted for fodboldklubben af samme navn. Sevilla FC følger trop med klubber som Valencia, Ath. Bilbao og Villarreal – topklubber i Spanien, der dog har det med at befinde sig lige bag ved den absolut elite i form af FC Barcelona, Real Madrid og Atl. Madrid.

Har du endnu ikke fået købt dig din første Sevilla trøje, er det da på tide. Her har vi samlet et godt overblik over de Sevilla klubtrøjer, du kan køb her og nu.

Se udvalget af Sevilla FC klubtrøjer her.

Sevilla FC trøjer gennem tiden

Selvom Sevillas trøje i mange år “bare” har været hvid, er det nok en af de mere simple trøjer, der har varieret utroligt meget i design fra år til år. Mange af de fodboldtrøjer verden over, der har en primære farve på trøjen, har det med at ligne hinanden fra sæson til sæson. Men i Sevillas tid, siden klubben blev grundlagt i 1921, har man formået at lave meget variation i en, ellers simpel, hvid trøje.

Sevilla FC’s logo er jo rødt og hvidt, så den eneste anden farve, der har det med at optræde på trøjen, er den røde farve, kendt fra logoet.

En af grundene til de mange skiftende designs i en ellers så simpel trøje, finder vi nok i de mange forskellige tøjsponsorer, der har stået bag trøjen. Hvor mange klubber kører med den samme sponsor over mange år, har Sevilla bare siden 2010 haft både Joma, Li-Ning, Umbro, Warrior, New Balance, Nike og Castore på trøjen. Hver har nok haft sit ønske om at sætte et præg på den hvide trøje.

Store spillere for Sevilla FC

Selvom Sevilla ikke er den største klub i spansk fodbold, har der alligevel været mange prominente navne forbi klubben.

Af store navne kan vi bl.a. nævne Dani Alves, Davor Suker, Jose Antonio Reyes, Jesus Navas, Javi Navarro, Manolo Jiménez, Andrés Palop, Ivan Rakitic, Éver Banega og Federico Fazio nævnes.

Af danske spillere har bl.a. Thomas Delaney, Simon Kjær, Michael Krohn-Dehli, Christian Poulsen, Miklos Molnar og Thomas Rytter optrådt i den røde og hvid trøje.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps