Inter Miami trøjer

En af de helt nye klubber i Major League Soccer er Inter Miami FC, eller Club Internacional de Fútbol Miami, som den korrekt hedder.

Klubben er nok mest kendt for sin ejer, nemlig legenden David Beckham. Da han skiftede til LA Galaxy i slutningen af sin aktive karriere, fik han en klausul i sin kontrakt om, at han havde mulighed for at købe en MLS klub, hvis han ville. Den klausul gjorde han brug af, og i 2018 havde MLS ligaen officielt godkendt holdet Inter Miami FC, som spillede sin første kamp nogensinde i foråret 2020.

Se det store udvalg af Inter Miami FC trøjer her.

Inter Miami FC trøjen gennem tiden

Klubbens logo er sort, lyserødt og hvidt, og disse farver bærer klubben med sig på sine trøjer. I starten var trøjen helt hvid med lyserøde detaljer på, men i 2022 skiftede man over til at spille i lyserøde trøjer på hjemmebane og i sorte trøjer på udebane.

De lyserøde hjemmebanetrøjer er flankeret af sorte detaljer i form af logoer og sponsorer, mens den sorte udebanetrøje har lyserøde detaljer på sig.

Klubben har indtil nu kun haft en enkelt trøjesponsor, som siden starten har været adidas.

Store spillere for Inter Miami FC

Selvom klubben er af nyere dato, har ejer David Beckham om nogen gjort sit for at trække de helt store navne til klubben fra starten af. En af de første store stjerner, der skiftede til den nye klub, var argentineren Gonzalo Higuain, der kom til fra Juventus, og som hurtigt blev klubbens topscorer. Også profiler som Blaise Matuidi, Kieran Gibbs, Ryan Shawcross og Matías Pellegrini har taget skiftet til Inter Miami.

Også spillere som Víctor Ulloa, Gregore, Lewis Morgan, Indiana Vassilev og Nicolás Figal fortjener at blive nævnt, da de også alle har spillet mange kampe for klubben allerede.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps