Club Brugge trøjer

Club Brugge er en af de helt store magtfaktorer i belgisk fodbold. De har vundet det belgiske mesterskab tonsvis af gange, og de er en evig trussel for de andre klubber, når medaljerne skal fordeles. De hører til på Jan Breydel Stadion med plads til godt og vel 29.000 tilskuere og er beliggende i den vestlige del af Belgien, tæt på kysten.

Der har gennem tiden været mange sejre i den belgiske storklub, og klubben har i mange år været hjemsted for masser af danske fodboldspillere – faktisk er kun spillere med belgisk eller hollandsk pas, der har fyldt mere i Club Brugge end danske spillere.

Find din helt egen Club Brugge trøje her.

Club Brugge trøjen gennem tiden

Club Brugges farver er blå og sort, som vi kender det fra storklubber som Inter eller Atalanta. De sorte og blå striber har fulgt trøjen i mange år, og der har kun været enkelte udfald, hvor trøjen ikke har lignet sig selv. I 1980’erne havde man eksempelvis en mørkeblå trøje med lyseblå ærmer, men denne idé gik man hurtigt væk fra igen.

Stribernes tykkelse har været varierende fra sæson til sæson, og inden for de sidste par år har der været færre striber på trøjen – og en enkelt sæson var trøjen helt uden striber i 2016/2017. Men ellers er designet ofte kendetegnet ved de klassiske blå og sorte striber.

Macron har siden 2017 været sponsor af trøjen.

Store spillere i Club Brugge

Navne som Dany Verlinden, Gert Verheyen, Franky Van der Elst, Timmy Simons og Sven Vermant fylder meget i Club Brugges historie, men de hører alle sammen historiebøgerne til, da de er gået på pension for længst. Mere kendte er måske navne som Ivan Perisic, Thomas Meunier, Carlos Bacca, Wesley Moraes og Charles De Ketelaere, der også har spillet i den belgiske storklub.

Af danskere med fortid i klubben kan vi blandt andet nævne Casper Nielsen, Andreas Skov Olsen, Alexander Scholz, Jim Larsen, Niki Zimling, Brian Priske og Kenneth Brylle.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2022 - Pilanto Aps