Manchester City trøjer

Fra at være en mindre klub i engelsk fodbold, gik Manchester City hen og blev en af verdens bedste fodboldklubber. Med nogle af verdens bedste spillere på holdet høster de stor succes, og de har for længst sat sig tungt på toppen af Premier League, og det ser ikke ud til, at de flytter sig lige foreløbigt.

Klubben blev stiftet under navnet St. Mark’s i 1880, men skiftede i 1894 navn til Manchester City, som klubben har heddet lige siden. Klubben har før i tiden haft store succeser med både hjemlig og international succes, men siden succeserne i 1970’erne gik det ned ad bakke for klubben, og først med overtagelsen af klubben i 2008 og den betydelig økonomisk investering begyndte klubben at blomstre på ny og genrejse sig.

Se udvalget af Manchester City trøjer her.

Manchester City trøjen gennem tiden

Med navneskiftet til Manchester City kom også skiftet til de blå trøjer, klubben stadig er repræsenteret med i dag. Den Cambridge blå farve har været en del af kampdragten i mere end 120 år, og selvom udebanetrøjen har skiftet farver og nuancer mange gange, er der ikke blevet rykket ved hjemmebanetrøjen.

Den største variation har været i klubbens shorts, der skiftevis har været enten samme nuance som trøjen eller hvide. I nogle sæsoner har der været detaljer i andre farver på trøjen, men disse nuancer har typisk også enten været i blå eller hvid.

Store Manchester City spillere

De største Manchester City spillere er uden tvivl kommet til klubben i nyere tid. Her kan vi bl.a. nævne spillere som David Silva, der også har klubrekorden for antallet af kampe, Sergio Agüero, Fernandinho, Vincent Kompany, Joe Hart, Raheem Sterling, Pablo Zabaleta, Yaya Touré, Kevin De Bruyne, Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Micah Richards, Gabriel Jesus, Edin Dzeko, Riyad Mahrez og mange flere.

Der har også været en lille håndfuld danskere i klubben gennem årene. Herunder far og søn Peter og Kasper Schmeichel, Kevin Stuhr-Ellegaard, Niclas Jensen og Mikkel Bischoff.

Viser alle 27 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps