Real Madrid trøjer

Real Madrid, der også bliver kaldt kongeklubben i spansk fodbold, har sammen med FC Barcelona i over 100 år sat sig tungt på de øverste pladser i spansk fodbold. Der er ikke andre klubber, der kan komme op på siden af de to klubber, når det kommer til resultater. Og kigger på vi Champions League, når Barcelona ikke Real Madrid til sokkeholderne, da Real Madrid er den klub, der har vundet den europæiske turneringer suverænt flest gange gennem historien.

Real Madrids trøje har siden opstarten af klubben været hvid, og det er der nok ikke noget, der kommer til at ændre på. Hvis du har lyst til at trække den majestætiske klubtrøje over hovedet, har vi samlet et udvalg af de forskellige Real Madrid trøjer til dig her.

Se udvalget af Real Madrid trøjer her.

Real Madrid trøjer gennem tiden

Selvom den primære farve i klubbens trøje altid har været hvid, betyder det ikke, at der ikke har været variationer i spilletrøjens design. Trøjen har både været prydet af lilla, blå eller sorte detaljer, hvor fx ærmer, kraven og farven på sponsoren på brystet har givet en god kontrast til den hvide farve.

Fra tid til anden har klubbens gule og orange logo også været fremhævet med mindre detaljer på trøjen, men ellers er det nu engang den hvide farve, der hersker på Madrid-trøjen.

Store spillere i Real Madrid

Med tilnavnet Galacticos, er der jo næsten ikke de verdensstjerner, der ikke har lagt vejen forbi Real Madrid. Gennem tiden finder vi jo bl.a. Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, David Beckham, Iker Casillas, Raúl, Zidane, Alfredo Di Stefano, Paco Gento, Ferenc Puskas, Luis Figo, Luka Modric, Toni Kroos, Karim Benzema, Hugo Sanchez, Roberto Carlos, Ronaldo, Gareth Bale og mange, mange flere.

Med de danske briller på, har der desværre ikke været mange danske spillere i Real Madrids trup. Men der har dog været spillere som Michael Laudrup, Thomas Gravesen og Henning Jensen.

Viser alle 52 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps