Valencia trøjer

Kun en håndfuld hold har spillet flere sæsoner i La Liga end Valencia CF, og holdet har ikke været ude af den bedste spanske liga siden 1987. Klubben, med hjemmebanen Mestella i havnebyen placeret på kysten mellem Malaga og Barcelona, har dog ikke vundet La Liga trofæet siden 2003/2004, og klubben kan vel bedst af alt nu betegnes som en sup-top klub, der i lang tid har været at finde lige uden for det dyre selskab i form af Barcelona, Real Madrid og nu også Atletico Madrid.

Du kan dog med stolthed stadig være glad for at være Valencia CF fan, da det er en af de største traditionsklubber i spansk fodbold, og du er kommet til det helt rette sted, hvis du er på udkig efter deres nyeste trøje.

Se udvalget af Valencia CF klubtrøjer her.

Valencias klubtrøje gennem tiden

Selvom de iøjefaldende farver i Valencias logo er de røde og gule striber, har trøjen altid haft en hvid grundfarve. De røde og hvide farver i logoet stammer fra Valenciaregionens flag, men på trods af vigtigheden af disse farver for klubbens hjemstavn, har den primære trøje aldrig rigtig været båret af dette. Det har kun været på udvalgte udebane- og 3. trøjer, at de gule og røde striber har været primære farver.

Logoet består også af en sort flagermus, og den sorte farve har fra tid til anden fået plads som bl.a. krave og på ærmerne, så den bryder trods alt i nogle sæsoner den grundlæggende hvide trøjefarve.

Store spillere i Valencia CF

Valencia CF har været gode til at holde og opfostre især spillere fra egen hjemstavn. Mange store spanske spillere har gennem tiden været på førsteholdet i klubben – herunder blandt andre David Villa, David Silva, Juan Mata, Santiago Canizares, Ricardo Arias, Fernando, David Albelda, Dani Parejo, Quique Sánchez Flores, Rubén Baraja, Vicente, Gaizka Mendieta og mange, mange flere.

Af dansk islæt har kun to spillere båret den hvide trøje gennem tiden – nemlig Frank Arnesen og Daniel Wass.

Viser alle 11 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps