Atlético Madrid trøjer

Når man er færdig med at snakke om FC Barcelona og Real Madrid, er det for alle og enhver naturligt, at den tredjestørste klub i spansk fodbold uden sammenligning må være Atletico Madrid. I mange år har klubben om nogen gjort sit for at vise sig frem som en seriøs bejler til de to topklubber, og både La Liga trofæer og Champions League finaler har været med til at slå deres plads fast i toppen af spansk fodbold med syvtommersøm.

Klubben har sat en tyk streg under, at der er plads til mere end bare en enkelt fodboldklub i Madrid – også når det gælder det absolut øverste niveau.

Se udvalget af Ateltico Madrid klubtrøjer her.

Atletico Madrid trøjer gennem tiden

Man kan ikke nævne Atletico Madrid uden at komme til at se deres smukke rød- og hvidstribede trikot for øjnene af sig. Siden 1911 har klubben optrådt i denne bolsjestribede kampdragt, som fra tidernes morgen har taget sit udspring i klubbens logo, hvor de fremtrædende farver er de selv samme.

Den blå farve spiller også en betydelig rolle i klubbens logo, og selvom den til tider optræder på klubtrøjen, er det som regel ikke på meget mere end ærmerne eller kraven. Dog har Atletico Madrids shorts i mange år været blå, så der kommer den blå farve i logoet til sin ret.

Store spillere i Atletico Madrids historie

Selvom det har været storebrødrene Real Madrid og FC Barcelona, der har løbet med de største spillere i spansk fodbold gennem tiden, betyder det ikke, at der ikke også har været prominente navne i den rød- og hvidstribede klubtrøje gennem tiden.

Af kendte spillere kan vi blandt andre nævne Fernando Torres, Diego Godin, Luis Suarez, Diego Costa, Gabi, Juanfran, Koke, Antoine Griezmann, Carlos Aguilera og Adelardo Rodriguez. For slet ikke at snakke om Jesper Grønkjær og Daniel Wass, hvis vi skal tage de danske briller på.

Og så må vi heller ikke glemme argentineren Diego Simeone, der er blevet til en levende legende i den spanske storklub. Med tre år som spiller i klubben og mere end 10 år som manager, har han om nogen slået sit navn fast som måske den største personlighed i Atletico Madrid gennem tiden.

Viser alle 53 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps