Málaga trøjer

Fodboldklubben Málaga CF blev stiftet tilbage i 1948, og har siden brugt mange af sine år i den bedste og næstbedste spanske række. Desuden har klubben også haft gode øjeblikke i store internationale turneringer, bl.a. med en UEFA Intertoto Cup pokal i 2002, kvartfinaleplads i UEFA Cuppen året efter samt en plads i Champions League kvartfinalerne i 2012/2013 sæsonen. I juni 2010 blev klubben solgt og fik qatarsk ejerskab.

Málaga CF har til huse på La Rosaleda, der kan rumme godt 30.000 tilskuere, når klubben spiller hjemme.

Se det store udvalg af Málaga trøjer her.

Málaga trøjen gennem tiden

De blå og hvide farver fra klubbens logo er naturligvis brugt til inspiration til trøjens design, og farverne har dannet grundlag for trøjen i de sidste mange årtier. Den blå farve er gerne i en lyseblå nuance, de blå striber kan tit være af forskellige udtryk på den flotte klubtrøje.

Málagas udebanetrøje har til gengæld været at finde i alverdens farver. Den har været alt fra lilla til grøn, orange, sort og rød, og den lever lidt sit eget liv.

Efter at have haft både Umbro og Nike som sponsor af trøjen i mange år, har det været danske Hummel, der har stået for designet siden 2022.

Store spillere i Málaga

Der har uden tvivl været store navne forbi klubben gennem årene. Tager vi et kig på nogle af de største spillere, kan vi blandt andet nævne ikoner som Willy Caballero, Martín Demichelis, Javier Saviola, Júlio Baptista, Jérémy Toulalan, Guillermo Ochoa, Ruud van Nistelrooy, Roque Santa Cruz, Santi Cazorla, Fernando Hierro, Isco, Joaquín, Nacho Monreal og Salomón Rondón. Duda har kamprekorden med 346 optrædener for holdet.

Tre danskere har også nået at være en tur forbi fodboldklubben i Andalusien. Det gælder Patrick Mtiliga, Kris Stadsgaard og John Lauridsen.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps