Amerikanske fodboldklubber og trøjer

USA flagNår man siger amerikansk fodbold, falder tankerne ofte på nogle store klepperter med hjelme og en mærkelig, oval fodbold, som de kaster til hinanden. Men hos os er amerikansk fodbold altså noget helt andet, og i USA er det repræsenteret ved Major League Soccer, også kendt som MLS.

Ligaen blev først oprettet i 1996, og siden da er der brugt mange ressourcer på at oparbejde en stærk liga og tiltrække nogle af de helt store navne fra europæisk fodbold for at gøre sporten i USA mere spiselig for både amerikanere, men også for et internationalt publikum. Ikoniske spillere har det med at skifte til USA og MLS, når deres fodboldkarriere nærmer sig sit efterår, og allerede nu har mange profilerede navne taget turen over Atlanten for at spille fodbold i USA i den sidste del af karrieren.

Se udvalget af amerikanske fodboldtrøjer her.

De største stjerner rejser til USA

Det er bestemt ikke hvem som helst, der vælger at tage til USA og MLS, når der bliver taget hul på sidste omgang i karrieren.

Gennem årene har profilerne stået i kø for at skrive under på en kontrakt med en MLS klub. Vi kan blandt andet nævne spillere som David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry, Wayne Rooney, Kaká, Andrea Pirlo, Didier Drogba, Frank Lampard, David Villa, Bastian Schweinsteiger, Gonzalo Higuaín, Javier Hernandez og Robbie Keane. Og selvom mange af disse er pensionerede i dag, er der stadig stjerner at finde i MLS.

Fodboldklubberne i USA

LA Galaxy, Inter Miami FC, Atlanta United, New York City FC, Seattle Sounders FC, Los Angeles FC og så videre. De amerikanske klubber er mange, og der kommer kun flere penge til og flere tilskuere på de mange tribuner samt foran tv-skærmene, når den runde fodbold ruller på det amerikanske græs.

Her kan du se et stort udvalg af fodboldtrøjerne fra de amerikanske klubber.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps