Hoffenheim trøjer

TSG 1899 Hoffenheim, eller bare Hoffenheim i daglig tale, er en af de ældre fodboldklubber i den tyske Bundesliga. Hvor en klub som RB Leipzig er fra efter år 2000, er Hoffenheim helt tilbage fra 1899, som også stolt indgår i klubbens fulde navn.

Dog var det altså først i 2007/2008 sæsonen, at klubben for første gang optrådte i professionel tysk fodbold. Indtil da var det en amatørklub, men med massive investeringer i ryggen, forvandlede man altså en lille, gammel klub til en af de største i tysk fodbold. På rekordtid gik man hele vejen op i Bundesligaen, og de har været at finde der lige siden.

Se udvalget af Hoffenheim trøjer her.

Hoffenheim trøjer gennem tiden

Hoffenheim er endnu en af de relativt mange klubber i tysk fodbold, der også optræder i en blå trøje. Blå og hvid er farverne i logoet, og det har trøjen også afspejlet i klubbens levetid.

Men på trods af at de kun har spillet i denne blå farve, har det ikke været ensbetydende med, at det grafiske departement har ligget på den lade side mht. trøjens udseende. For den har optrådt i mange forskellige formater siden deres oprykning til den bedste tyske række. Sjældent ligner trøjen den samme fra sidste sæson, når Hoffenheim træder ind til et nyt år i Bundesligaen.

Store spillere i Hoffenheim

På trods af klubbens relativ korte tid som professionel fodboldklub, har Hoffenheim været med til at udvikle spillere på allerhøjeste niveau, og de har også sendt spillere til nogle af de helt store adresser i Europa.

Af store navne i Hoffenheim gennem tiden kan vi bl.a. nævne Roberto Firmino, Joelinton, Nico Schulz, Kevin Volland, Luiz Gustavo, Gylfi Sigurdsson, Vedad Ibsevic, Jannik Vestergaard, Niklas Süle, Carlos Eduardo, Sandro Wagner og mange flere.

Foruden Vestergaard har danskerne Robert Skov og Jacob Bruun Larsen også spillet i klubben.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps