Leicester City trøjer

Lidt øst for storbyen Birmingham finder vi Leicester, der om nogen har slået deres navn fast i Premier League. Det har de blandt andet gjort ved at vinde ligaen i 2015/2016 – en bedrift og triumf der kom ud af det blå, og som virkelig gav de øvrige tophold i ligaen en lang næse det år.

Klubben blev stiftet i 1884, og de går under kælenavnet The Foxes. De hører hjemme på King Power Stadium, og foruden at have løftet Premier League trofæet en enkelt gang, har de også pokaler fra både FA Cup, League Cup og FA Community Shield turneringerne.

Se udvalget af Leicester City trøjer her.

Leicester City trøjen gennem tiden

Leicester har i alle deres år spillet i de kongeblå farver, vi også kender dem for i dag. En farve, de blandt andet deler med klubber som Chelsea og Everton. Med denne primære farve i designet, har der heller ikke været meget udsving fra sæson til sæson i trøjens udseende.

Området Leicestershire er bl.a. kendt for deres store population af ræve og rævejagt, og derfor var det oplagt, da man i 1948 gjorde ræven til en del af logoet, og det var også her, at kælenavnet The Foxes opstod.

Klubben har haft adidas som trøjesponsor siden 2018.

Store spillere i Leicester City

Særligt i nyere tid har der været mange store profiler for Leicester City, og mesterholdet fra 2015/2016 sæsonen vil sent blive glemt for klubbens fans. Nogle af de helt store navne i Leicester City må være spillere som Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Robert Huth, Christian Fuchs, Wes Morgan, Danny Drinkwater, Gary Lineker, Peter Shilton, Gordon Banks og Emile Heskey.

Dertil har et par danske spillere også været at finde i klubben gennem årene. Selvsagt er Kasper Schmeichel, der var en del af mesterholdet, men også spillere som Jannik Vestergaard, Jimmy Nielsen, Daniel Iversen og Jacob Laursen har optrådt for Leicester City.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps